Immo

Woning te koop Bredonkstraat 49, 3582 Koersel

Vrijstaande woning met 3 slaapkamers te Koersel op een perceel van 6a77ca.

Via het gelijkvloers betreden we de ruime inkomhal, deze is voorzien van gastentoilet en heeft toegang tot de woonkamer.
De open woonkamer die zeer licht is dankzij de grote raampartijen staat in directe verbinding met de keuken. Het schuifraam in de keuken zorgt ervoor dat u directe toegang heeft tot het terras.
De keuken is nog niet geplaatst, deze wordt geplaatst volgens keuze van de koper. In de aankoopprijs is hier een budget voor voorzien.
In de inkomhal kan u aan de rechterzijde een bureauruimte vinden. Verderop ligt de berging. Deze is uitgerust met uitgietbak, er is ook plaats voorzien voor wasmachine, droogkast en diepvries. Deze doet ook dienst als technische berging voor warmtepomp, ventilatiegroep en regenwaterpomp.
 

Op de bovenverdieping vinden we 3 slaapkamers terug. De bureau op het gelijkvloers kan eventueel nog dienst doen als 4de slaapkamer. De overloop biedt de mogelijkheid om later ingebouwde kasten te plaatsen of eventueel een 2de bureautje. Hier is ook nog een 2de toilet terug te vinden.
Eveneens op deze etage vinden we de badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 152m².

Naast de woning vindt u een carport waardoor uw wagen overdekt kan staan. Alsook een berging voor fietsen, vuilbakken, tuinmateriaal,...

De volledige woning is voorzien van vloerverwarming aangesloten op een warmtepomp lucht/water. In de leefruimte en de 3 slaapkamers zijn leidingen voorzien zodat er later makkelijk airco's kunnen geplaatst worden. Er zijn ook wachtleidingen voorzien om later zonnepanelen en/of laadpaal voor een elektrische wagen te plaatsen.

De woning is zeer goed gelegen nabij centrum, opvang, scholen en winkels. De snelweg (E313 en E314) ligt op 8km van de woning.

https://www.hetvastgoedkantoor.be/nl/nieuwbouw/beringen/aankoop-aan-6-bt...

 

 

CONTACTEER ONS

MEER INFORMATIE? BEL 0477 59 95 80

Cookies en privacy